Välkommen till PRANA Yoga 

MediYoga i
 Ängelholm

Alla kan Yoga!

Oavsett ålder och fysik, tidigare erfarenhet och smidighet kan du utöva MediYoga. Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som tydligt visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap. 

MediYoga innefattar ett hundratal olika pass och meditationer, fysiska övningar och ställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker. Korta enkla Yogapass kombineras med djupverkande meditation för att så som en integrerad helhet skapa specifika terapeutiska effekter och utifrån yogans grundläggande intention verka för en djup, direkt och en energimässig balans på alla plan. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt utifrån individens förmåga och kapacitet. 

Det råder idag ingen tvekan om att MediYoga ger flertalet positiva medicinska effekter. Inom svensk forskning på MediYoga har resultaten visat goda effekter på bla stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, smärta, oro och ångest. Du kan ta del av forskningen på www.mediyoga.se under "Forskning".


Vårens kurser 2019

MEDIYOGA Bas, inga förkunskaper krävs!
 
MediYoga fortsättningskurs 
Tisdagar 17.30-18.50
23/4-4/6 - 6 tillfällen. Pris 960:-

MediYoga Bas
Torsdagar 15.00-16.20 och 17.30-18.50
25/4-23/5 - 5 tillfällen. Pris 800:-

Plats: Skälderviken, Ängelholm

Tar emot FaR!

Går bra att använda friskvårdspeng.

Anmälan/ frågor: 070-221 28 30, helena@pranahalsa.se

Se gärna följande länkar för mer information om MediYoga

https://mediyoga.se

http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/doktorerna-medicinsk-yoga-som-botemedel-mot-ryggont-2484240

https://itunes.apple.com/se/podcast/h%C3%A4lsosnack-med-lotta-och-victoria/id1065616324?mt=2&i=366322 (lyssna på Göran Boll)252

MediYoga Terapeutisk Session

Under en MediYoga terapeutisk session går vi gemensamt igenom din situation genom ett terapeutiskt samtal där vi utifrån ett medicinskt och holistiskt perspektiv försöker identifiera orsaker och samband till rådande obalanser. Målsättningen med sessionen är att du ska få en ökad förståelse och ett individuellt upplägg på en nivå så att du själv kan träna hemma för att påverka din egen självläkning och balans.

Nybesök enskild session MediYoga (ca 90 minuter) - 990:- 
Boka detta besök först även om du provat yoga tidigare. Under denna session lägger vi stor del av tiden op samtalet för att kartlägga orsaker och obalanser som påverkar/-at din hälsa och ditt välbefinnande. Utifrån detta görs en individuell bedömning baserat på dina behov och förutsättningar. Du får med dig råd och ett personligt träningsupplägg som du kan börja praktisera.

Återbesök enskild session MediYoga (60 minuter) - 650:-
Vi rekommenderar återbesök ca 4 veckor efter den första sessionen, för att gå igenom hur det har fungerat med den självständiga yogaträningen. Eventuella frågor och funderingar tas upp och diskuteras likväl som fördjupning i utförandet och dess effekter. Utefter detta görs justering av upplägget och ev. kompletteringar. Beroende på hur du tar till dig träningen avgör du själv om och hur många återbesök du behöver.

Hjärtligt välkommen!

Helena Bergsten


Copyright Prana Hälsa och Utveckling